Educaţia pe care o acordăm copiilor noştri este un element foarte important pentru percepţia viitoare a femeilor în societate şi în discuţia despre egalitatea de gen, a declarat Dana Gruia Dufaut, managing partner al cabinetului de avocatură Gruia Dufaut.

În opinia domniei sale, femeile sunt mult mai tenace decât bărbaţii din punct de vedere profesional şi mult mai dornice să se implice, să reuşească şi să construiască ceva.

"În ceea ce priveşte antreprenoriatul feminin, cred că este dificil să reuşeşti şi trebuie să te zbaţi mai mult. Cred că, în ultimii 25 de ani, poziţia femeii în România s-a deteriorat puţin în sensul că, pe vremea regimului comunist, totuşi, femeia era privită mai mult pe picior de egalitate cu bărbatul, cel puţin din punct de vedere profesional. Când am venit în ţară în '90 am fost surprinsă de câte femei am văzut în poziţii de director general sau director economic în cadrul companiilor", a explicat doamna Gruia Dufaut, subliniind că totul depinde foarte mult de cum ne educăm copiii.

Potrivit sursei citate, când vorbim de cum ne percepe societatea ca femei, trebuie să vedem cum vrem să fie societatea în viitor şi ce educaţie vom oferi copiilor noştri, în special băieţilor, pentru că ei trebuie să aibă obiceiuri bune de la început.

Articolul publicat il gasiti aici

IMG_8825IMG_8854IMG_9216IMG_9231IMG_9285IMG_9580IMG_9596IMG_9616IMG_9626