Relațiile comerciale se desfășoară, cel mai adesea, sau ar trebui să se deruleze, în baza unui contract la care părțile se raportează pentru a stabili executarea sau neexecutarea lucrărilor convenite. Dacă până de curand, anumite clauze din contract, precum forța majora, păreau că țin de o anumită rutină și mai puțin de o necesitate, iată că pandemia de Covid-19 a schimbat paradigma.

Webinarul Relațiile contractuale: particularități în perioada Covid-19 organizat miercuri 24 iunie (10.00 - 11.00) își propune să ofere o imagine de ansamblu asupra provocărilor în materie contractuală și asupra strategiilor pe care orice companie le poate adopta pentru a limita riscurile legate de executarea contractelor, după perioada de întrerupere determinată de starea de urgență /starea de alertă.

Susținut de Cristina BOJICĂ, Avocat Asociat, cu o experiență de 20 de ani în dreptul afacerilor și coordonatoare a Departamentului de Litigii al Cabinetului GRUIA DUFAUT, webinarul are drept scop de a permite companiilor să adreseze întrebări și să înțeleagă anumite instrumente juridice esențiale pentru securizarea afacerilor.

Moderator. Dana GRUIA DUFAUT, Managing Partner

Temele ce vor fi abordate:

Particularitățile juridice în relațiile contractuale în această perioadă

Clauzele contractuale de exonerare de răspundere și executare a obligațiilor
Mijloace posibile pentru revizuirea/renegocierea contractelor comerciale
Renegocierea contractelor de închiriere
Bune practici în relațiile contractuale

Pentru participare, vă rugăm să completați FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE aici:
Webinarul se va desfășura în limba română.

După încheierea perioadei de înregistrare, veți primi un link pentru conectarea la eveniment.