Cabinetul de avocat GRUIA DUFAUT, în parteneriat cu Cluburile francofone de afaceri din Sibiu (CFAS), Cluj (CFAC) și Timișoara, vă invită la Webinarul SĂNĂTATEA ȘI SECURITATEA ANGAJAȚILOR ÎN CONTEXTUL COVID-19: Obligații și posibile măsuri pentru angajatori pentru întoarcerea la muncă.

Vineri 15 mai 2020 (10:00 – 11:00, via Zoom)

Indiferent de mărimea companiei sau de domeniul în care activează, reluarea activității în contextul pandemiei de Covid-19 obligă organizațiile la o reevaluare a planurilor de acțiune pentru asigurarea sănătății și securității în muncă și la o regândire a proceselor și relațiilor cu / dintre angajați, furnizori sau clienți.

Webinarul își propune să clarifice obligațiile legale ale angajatorilor și să ofere soluții practice și îndrumări în legătură cu modul în care companiile pot acționa pentru a limita și/sau înlătura riscurile de infectare la locul de muncă, protejându-și angajații dar și business-ul.

Tematică:

  • Care sunt principalele obligații legale în cazul reluării activității din perspectiva sănătății și securității în muncă?
  • Cum ne pregătim? Planul de acțiune și cum îl punem în practică ?
  • Cum prelucrăm și cum gestionăm datele personale de sănătate ale angajaților, cu respectarea obligațiilor ce decurg din Regulamentul GDPR ?
  • Bune practici în materie de SSM
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri.


Speakeri:

  • Mihaela NIȚU, Avocat Senior, specializată în dreptul muncii și protecției sociale, acreditată de IAPP-CIPP/Europe în domeniul protecției datelor cu caracter personal.
  • Cristina BOJICĂ, Avocat Asociat, Coordonator al Departamentului de Litigii, acreditată acreditată de IAPP-CIPP/Europe în domeniul protecției datelor cu caracter personal.


Moderator: Dana GRUIA DUFAUT, Managing Partner

Participarea la webinar este gratuită, însă înregistrarea obligatorie. Pentru particiare, vă rugăm să completați FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE. Vom reveni pentru a vă comunica link-ul pentru conectare la webinarul din 15 mai 2020.

Pe curând !