"Competitivitate la nivel internațional nu inseamnă că trebuie să ne menținem la un nivel scăzut al salariilor, chiar dimpotrivă" afirmă Dana Gruia Dufaut, avocat de afaceri la barourile din Bucuresti si Paris.

Invitată la emisiunea Intalniri Capitale, d-na Gruia Dufaut a precizat că toate domeniile economiei românești rămân interesante pentru investitorii străini, pentru că sunt în continuare multe lucuri de făcut, iar România va avea și în anii viitori un ritm de creștere mult superior mediei Uniunii Europene.

Alături de dezvoltarea rapidă a infrastructurii de transport, printre priorităti trebuie sa fie si cresterea calitătii managementului si la nivelul institutiilor si la nivleul companiilor de stat.

"Dificutatea, astăzi, este ca marea majoritate a managerior competenti au deja propria lor afacere si este greu să fie convinsi să lucreze la stat pentru salariile oferite" mai afirma avocatul de afaceri româno-francez.

O discutie deschisă despre prezentul si, mai ales, despre solutiile posibile pentru viitorul României ascultati in această seară de la ora 20:30 de minute în emisiunea realizată de Răsvan Roceanu.

Arhiva emisiunii aici, Intalniri Capitale - 4 Aprilie 2016